Naltrexon-Beoordelingen

Hallo! Ik las een onderwerp over een nieuw medicijn hier, op het forum (ik weet de naam niet meer; een of andere antagonist van opioïde receptoren). Ik wil echter zeggen dat een dergelijk medicijn al lang verkrijgbaar is in onze apotheken; het heet Naltrexon. Ik kocht het ongeveer zes maanden geleden zonder recept, nam een tablet en ging naar een feestje met vrienden in een zomercafé. Ik dronk zoals altijd een alcoholarme cocktail. Het resultaat was erg interessant: de smaak van de drank leek walgelijk; Zoiets voelde ik eerder niet. Toen viel de alcoholische roes uiteen in delen: het bewustzijn was vertroebeld en de coördinatie zoals gewoonlijk verstoord, maar er was geen plezier, geen vrolijkheid, geen gesprekken en grappen; kortom, er was geen voldoening. De symptomen van alcoholintoxicatie waren behoorlijk onaangenaam; Ik had er spijt van, waarom had ik het gedaan! In 40 minuten was ik somberder dan de wolken; het werd ondraaglijk en ik vertrok. Omdat de dosis klein was, klaarde het bewustzijn binnen een paar uur op. Welnu, 's morgens dankte ik de Heer voor een medicijn dat de betekenis van het drinken van alcohol vernietigt.

Aan de andere kant raadde ik dit medicijn aan aan mijn vriendin die een drinkende echtgenoot had; ze begon hem Naltrexon te geven tijdens zijn drinkgelagen toen hij zijn ogen opende om een slokje te nemen en weer te vallen. Het medicijn werkte niet bij hem omdat hij geen bevrediging van alcohol nodig had; hij wilde alleen maar flauwvallen.

Toen ik vivitrol-injecties kreeg, deed ik dat niet voel veel verlangen naar alcohol, en ik dronk niet. Ik bedoel, ik heb geen ervaring met het drinken van alcohol op de achtergrond van vivitrol.

Ik probeerde te drinken terwijl ik naltrexon in tabletten nam - geen plezier, geen euforie, geen vreugde.

Ik weet niet wat het verschil is tussen vivitrol in injecties en naltrexon in tabletten, maar naltrexon verlichtte de hunkering niet.

Zowel mijn vader als moeder drinken. Ik heb al voor elk van hen zeven injecties met Naltrexon betaald. Tegelijkertijd bezoeken ze een psycholoog en sloten ze zich aan bij een steungroep in een narcologische apotheek. Het is bijna een jaar dat we de blokkade van alcoholafhankelijkheid gebruiken; Het werkt nog steeds.

Ik heb de Naltrexon-tabletten al een jaar. Ik heb twee keer gefaald en moest helemaal opnieuw beginnen. Ik kan één ding zeggen: het medicijn zelf is niet slecht, maar het zal niet alleen werken. Ik had mislukkingen omdat ik niet wilde stoppen met drinken. Nu zijn er wat veranderingen in mijn leven gebeurd; Ik moet nuchter zijn. Dus ik slik Naltrexon.

Mijn vrouw drinkt; we hebben haar behandeld met naltrexon in tabletten. Ze klaagde de hele tijd dat ze zich ziek, misselijk en constant in slaap had gevoeld. Toen ze wakker werd, schreeuwde ze tegen iedereen, in paniek; ze at echt niets; ze is vreselijk afgevallen. Uiteindelijk weigerde ze de tabletten in te nemen. Nu drinkt ze weer. Ik weet niet wat ik moet doen.

Een oprechte reactie over anti-alcohol pillen

Hallo, mijn naam is Maxim; ik ben Goi ng om te vertellen over mijn "experimenten" met naltrexon. Vele jaren geleden realiseerde ik me dat ik problemen had met alcohol, en ik probeerde veel verschillende manieren om te stoppen met drinken. Ik heb alles geprobeerd. Nu wil ik vertellen hoe ik betrokken was bij zelfbedrog met naltrexon.

De eerste keer kocht mijn moeder pillen voor me; zei ze, ze zouden me misschien kunnen helpen sinds ik had besloten om te stoppen met drinken. Mijn Heer, wat was ik naïef! Ik geloofde echt dat dit me zou helpen; Ik had alleen een pil moeten nemen; misschien, om er een cursus van te hebben, en alles zou voorbijgaan! Ik dacht, ik zou weer kunnen drinken wanneer ik wilde en zoveel als ik wilde!! Ik stelde me voor dat de anti-alcoholpillen me op fysiologisch niveau zouden helpen, en dan zou ik psychologische "remmen" hebben, maar helaas!

Ik was klaar met de eerste kuur met tabletten (een maand), en een tijdje was ik bang om te drinken. Anti-alcoholtabletten werken volgens het principe van angst; dat wil zeggen, als u tabletten inneemt en tegelijkertijd drinkt, reageert alcohol met de tabletten in uw lichaam en heeft u veel pijn (sommige medicijnen kunnen zelfs een gevoel opwekken van "ik ga dood"), en ik, als een slimme jongen met een hogere chemische opleiding, begreep dat de substantie van de tabletten niet onmiddellijk uit het lichaam zal verdwijnen, en ik was bang dat de afstotingsreactie zou optreden op de overblijfselen van de substantie in het bloed... er was enige tijd verstreken en ik besloot het te proberen... Alles ging goed, het lichaam was de laatste tijd weer normaal geworden e twee of drie maanden; en ik geloofde dat de anti-alcohol pillen hadden gewerkt en ik was genezen!

Nogmaals, zonder het zelf te merken, ging ik in op het systematisch drinken; eerst dronk ik op vrijdag, toen als ik me slecht voelde, toen als ik wilde, toen begon ik gewoon weer te drinken. Al dat gehannes met anti-alcoholtabletten kostte me ongeveer anderhalf jaar, waarvan ik alleen een normaal leven leidde als ik pillen slikte.

Toen ik me realiseerde dat de pillen geen wondermiddel zijn, ging ik op zoek naar andere manieren om te stoppen met drinken. Het zoeken naar de manieren om te genezen begon opnieuw; meestal waren ze nutteloos: laser, elektro-psychocodering, zelfs NLP. vergeefse pogingen; niets kon mijn verlangen om te drinken stoppen. Ik leed de hele tijd met opeengeklemde tanden en wachtte op het moment waarop de termijn van de codering zou eindigen en ik het drinken zou kunnen inhalen.

Anti-alcohol pillen hielpen me nog steeds!

De tweede keer was ik ongeveer 12 of 18 maanden voordat ik naar een revalidatiecentrum ging weer overgegaan op anti-alcoholtabletten. Het meest interessante is dat ik al een mislukte ervaring had met het slikken van pillen, en toch stemde ik ermee in om mijn ziekte opnieuw te behandelen; het schema was als volgt: ik besloot van maandag tot en met donderdag geen alcohol te drinken en pillen te slikken; Op vrijdag zou ik geen pillen slikken en op zaterdag zou ik alcohol kunnen drinken; dan zou ik op zondag geen alcohol meer hebben, weer normaal worden, en volgende maandag zou ik weer pillen drinken.

Nou, het resultaat van t zijn manier van leven was als volgt: een pre-cirrose toestand van de lever, chronische hepatitis, constante neurosen, de noodzaak om constant na te denken over wanneer en wat je kunt drinken (op zondag moet je rusten, anders wordt je dood aan de tabletten ); ik begon mijn toestand immers te negeren, en aangezien het gebruik van anti-alcoholtabletten door mijn moeder werd gecontroleerd, kon ik mijn oncontroleerbare drang om te drinken niet meer weerstaan en begon ik ook doordeweeks stiekem te drinken; een beetje, om niet dronken te worden. Op een dag werkte "een klein beetje" niet, en ik kon niet stoppen!

Ik spuugde gewoon op mijn toestand, op mijn angst voor de dood, en dronk en dronk en dronk... Ik kon me echt niet schelen wat de gevolgen zouden kunnen zijn na een lange, systematische inname van naltrexon; mijn ziekte was zoveel sterker dan ik, dat ik het gevoel had dat het beter was om te sterven aan het mengsel van stoffen dan mezelf te blijven kwellen met die onbegrijpelijke onthouding. Het kon me niet schelen dat mijn moeder, mijn vrouw, thuis op me wachtte; dat ik nog wat werk moest afmaken... ik wilde alleen maar drinken.

En hier wachtte mij de meest ongelooflijke en onaangename verrassing: de anti-alcoholtabletten werkten niet! Misschien eiste mijn lichaam zoveel wodka, of werden de tabletten een deel van mijn lichaam, maar ik zweette niet eens. Weer begon ik wakker te worden met een enkele gedachte: waar vind ik geld voor drank.

Dit ging een tijdje zo door, totdat mijn moeder me naar een revalidatiecentrum stuurde. Verdomme, nu ik zie het enige voordeel van anti-alcoholtabletten in dat deze tien tabletten me een paar dagen hielpen terwijl mijn moeder op zoek was naar een manier om me naar het centrum te sturen. Op dit moment heb ik al 18,5 maand geen tabletten meer gebruikt, en ik heb geen pillen nodig! Het belangrijkste dat ik begreep van de anti-alcoholtabletten is dat, als je wilt leven, jezelf niet voor de gek houdt, er is geen wondermiddel! En de pillen zijn nog maar één zelfbedrog!!!

Naltrexon-beoordelingen

SeeAlso