Сhampix Кopen In Het België

Er zijn duizenden rokers in het België, die niet van hun nicotineverslaving af kunnen komen, hoewel ze echt willen stoppen met roken. Velen van hen zoeken hulp bij specialisten, die geschikte medicijnen voorschrijven. Een van de tegenwoordig veel voorgeschreven medicijnen tegen tabaksverslaving is Champix (varenicline).

De patiënten die Сhampix Кopen gebruiken, zijn meestal na 3 maanden gebruik van het medicijn af van het verlangen om te roken. Nadat ze een datum hebben vastgesteld waarop de patiënten volledig zullen stoppen met roken, beginnen ze het medicijn ongeveer 10 dagen voor die datum van tevoren in te nemen om het medicijn in het lichaam te laten wennen.

Waarschuwing

Het medicijn veroorzaakt zelden negatieve reacties. Mensen met bepaalde gezondheidsproblemen moeten echter voorzichtig zijn bij het gebruik van Champix. U moet een arts raadplegen en hem vertellen over de ziekten die u heeft (nierfalen, psychische stoornissen, allergieën) en over alle medicijnen die u gebruikt.

Het medicijn is gecontra-indiceerd voor mensen die jonger zijn dan 18 jaar, evenals voor vrouwen die borstvoeding geven en voor vrouwen tijdens de zwangerschap.

Vertel het uw arts als u zwanger bent, een zwangerschap plant of borstvoeding geeft. Uw arts kan u een ander geneesmiddel voorschrijven dat veilig voor u is.

Roken tijdens de Champix-behandeling

De patiënt legt de datum van het volledig stoppen met roken vast in de 2e week van de therapie. Tot die datum is het noodzakelijk om het medicijn zoals gepland in te nemen. Op de geplande dag is roken niet meer mogelijk.

Champix onderdrukt de drang om te roken, zodat het voor de patiënten gemakkelijker is om te stoppen met roken wanneer de dag, die is ingesteld als de stopdag, aanbreekt.

Als je de drang om te roken niet kon overwinnen en blijven roken in de 2e en 3e behandeling weken, dan is deze snel vermindert uw kansen om zich te ontdoen van uw rookgewoonte. Daarom is het belangrijk om niet alleen de wens om te stoppen met roken te hebben, maar ook de doelgerichtheid en sterke wil.

Toepassing

Het medicijn wordt ongeacht de maaltijd ingenomen met een kleine hoeveelheid water. Met elke behandelingsweek wordt de dosering van het geneesmiddel verhoogd. In de eerste week moet de patiënt 1 tablet (0,5 mg) per dag innemen. Daarna wordt het medicijn 2 keer per dag ingenomen. De exacte dagelijkse dosering wordt bepaald door de arts, omdat deze afhangt van de individuele kenmerken en de medische geschiedenis van de patiënt. De patiënt krijgt een medicatieplan, dat tijdens de behandeling moet worden gevolgd.

Bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen van Champix zijn: misselijkheid, hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, slapeloosheid, stemmingswisselingen, angst en prikkelbaarheid, gewichtstoename. Deze effecten zijn meestal tijdelijk en kunnen zelfs optreden wanneer iemand probeert te stoppen met roken zonder medicatie. Vraag uw arts naar de volledige lijst van mogelijke bijwerkingen.

Als u tijdens het gebruik van dit medicijn negatieve gezondheidsveranderingen bemerkt die u zorgen baart, of als de bijwerkingen te lang aanhouden, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Angst of depressieve stemming optreedt ongeacht medicatie als u stopt met roken. Tijdens deze periode wordt aanbevolen om onder toezicht van een arts te staan. Stop met het innemen van het medicijn en raadpleeg onmiddellijk de arts als u zelfmoordgedachten of ernstige depressie krijgt.

Hoe Champix kopen in het België?

Champix is verkrijgbaar in de Britse apotheken als u een doktersrecept heeft. Sommige online apotheken verkopen medicijnen zonder recept. Wees voorzichtig als u van plan bent Champix bij een online apotheek te kopen. Ten eerste kan alleen een arts het juiste medicijn voor u voorschrijven. Ten tweede, als je drugs op internet koopt, heb je geen 100% garantie dat het medicijn dat je koopt authentiek is.